Tickopur Vloeistof

Tickopur Vloeistof

Tickopur Vloeistoffen zijn concentraten voor in een Ultrasoon Reiniger , zeer zuinig in gebruik en voor elke toepassing heeft Dr.Stamm uit Duitsland een concentraat ontwikkeld, Universeel Reinigers , Speciaal Reinigers , Neutraal Reinigers , Intensief Reinigers , maar ook Flux verwijderaar ,  Deoxdidatiemiddel en Corrossiebeschermer komen voor in Tickopur Vloeistof .

Universeel Reinigers 

Tickopur Vloeistof R33 en TR7 zijn universele reinigers.

Tickopur Vloeistof R33 Verwijderd algemene vervuiling zoals boor en slijpresten en polijstrestanten, met olie vervuilde stukken  en vette restanten,ook roet, inkt zijn voor Tickopur R33 op de juiste manier in een Ultrasoon geen probleem,Materialen zoals aluminium worden niet aangetast door Tickopur R33 ,  glas, keramiek, plastiek, rubber zijn hier ook probleemloos in te reinigen.

Tickopur Vloeistof R33

Voorbeeld toepassingen van Tickopur Vloeistof R33 :


– Ademhalingsmaskers van brandweer of asbest verwerkers.

– Brillen.

– Airbrush spuitjes en nozzles.

– Munten.

– Printkoppen van Inktjet printers.

– Lamellen.

– Motor onderdelen.

– Gereedschappen.

– Tattoo en Piercing gereedschap en naalden.

– Duikuitrusting waaronder ook maskers.

– Carburateurs.

– Laboratoria instrumenten ( enkel reinigen , deze dienen na reiniging nog gedesinfeteerd te worden in bijvoorbeeld Stammopur DR8 )

Tickopur Vloeistof TR7.

Tickopur TR7 wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van machines onderdelen , delen van apparaten, inspuitstukken van diesel en benzinemotoren en gebruiksvoorwerpen in industrie werkplaatsen en laboratoria. Verwarmen versnelt het reinigingsproces aanzienlijk.

Tickopur Vloeistof TR7

Tickopur Vloeistof TR7 verwijderd Roet, Olie, Vetten, Was , Pigmenten , Kleursluier, boor , slijp en polijstresten van Staal , Edelstaal , Edelmetalen , Glas , Keramiek , Kunststof en Rubber , GEEN ALUMINIUM ! hiervoor R33 gebruiken !

Speciaal Reinigers.

Tickopur Vloeistof TR2 , TR3 , TR13 , R27 , R32 , R36 en RW77 zijn Speciaal Reinigers en daardoor speciaal voor Ultrasoon Toepassingen die wat meer aandacht vragen zoals bijvoorbeeld het reinigen van Printplaten , hiervoor word Tickopur Vloeistof RW77 gebruikt , RW77 is een amoniak houdend concentraat en dient dan ook in een goed geventileerde omgeving gebruikt te worden ,Tickopur Vloeistof TR3 is op basis van Citroenzuur en zo heeft elk van deze Speciaal Reinigers een eigen eigenschap , aarzel niet om ons te Contacteren als u twijfelt welk concentraat u het beste kan gebruiken in uw Ultrasoon !

Neutraal Reiniger

Tickopur R30 is een neutraal reiniger en wordt ingezet om lichte slijp en polijst vervuiling te verwijderen ook olie en vette verontreinigingen en roet zijn perfect met Tickopur R30 te reinigen.

Tickopur Vloeistof R30

Intensief Reiniger

Tickopur R60 is een Intensief Reiniger en is zeer sterk voor het reinigen van aangekoekt vet , sterk vervuilde olie resten , was , pigmenten , kleursluier , boor en slijpresten ook sterk vervuilde polijstrestanten gaan er met Tickopur R60 probleemloos af , te gebruiken op metalen behalve lichtmetaal , zink en tin houdende legeringen en  glas, Keramiek , kunststof en rubber.

Tickopur Vloeistof R60

Fluxverwijderaar.

Tickopur Vloeistof TR14 is een fluxverwijderaar voor in een Ultrasoon , verwijderd ook vingerafdrukken , maar hoofdzakelijk Flux , zuur tenside en fosfaatvrij concentraat , perfect voor het reinigen van gerepareerd soldeerwerk , werkt corrosie beschermend , goed ventileren bij gebruik in een Ultrasoon is aanbevolen !

Tickopur Vloeistof TR14

Deoxidatiemiddel.

Tickopur J80U is een Deoxidatiemiddel en wordt indirect gebruikt in een Ultrasoon in bijvoorbeeld een inzet glas of bak , verwijderd Oxidatie van munten en oude sieraden  , klok onderdelen in messing, ook flux , olie en vetten zijn met Tickopur J80U goed te verwijderen , Nooit direct in een Ultrasoon Gebruiken !

Tickopur Vloeistof J80U

Corrosiebeschermer.

Tickopur KS1 is een Corrosie beschermer en vormt een beschermende laag op metalen zoals gietijzer , Harde metalen , en andere legeringen die gevoelig zijn voor vocht.

Tickopur Vloeistof KS1

Tickopur Vloeistof  is zeer zuinig in gebruik en kan met kraanwater of demiwater aangemaakt in een verhouding van 1 tot 5 % , zo maakt u van 1 liter Tickopur Vloeistof al snel 20 tot 100 liter Ultrasoon vloeistof !