Machine Accessoires

Accessoires voor Ultrasoon Reiniger Toestellen

Ultrasoons zijn uit te breiden met een legio aan mogelijke accessoires , van zowel ultrasoon manden en deksels tot ultrasone reiniger houders voor stempels en ultrasone glasbeker deksel voor het gebruiken van een ultrasoon glas voor indirecte Reiniging.

  • Een Ultrasoon Reiniger Korf wordt gebruikt om stukken in een ultrasoonbad te leggen en deze korf voorkomt schade aan de bodem van de Machine zodat de te reinigen stukken niet schuren over de bodem van de machine , maar er ongeveer 1 cm boven hang, dit verlengd de levensduur van de machine en is daardoor het meest verkochte Accessoires bij een Ultrasoon Toestel .

accessoires korf

  • Deksels voor Ultrasoons worden gebruikt als de Ultrasoon Machine niet in werking zijn , om de temperatuur in de machine te houden voor als u meerdere keren per dag gebruik maakt van de Ultrasoon , maar ook voor het voorkomen dat er iets in de Ultrasoon valt , ook zijn er deksels voor de Reinigings Machines waar uitsparingen in zitten voor het plaatsen van een Beker voor Indirect Ultrasoon Reinigen.

accessoires bekerdeksel

accessoires pipetten

  • De Motor en Industrie Branche gebruikt de Ultrasoon in combinatie met houders voor injectoren zodat er zo Efficiënt mogelijk een groter aantal injectoren gereinigd kan worden.

accessoires houder

  • Tandartsen en Tandtechniekers gebruiken de Ultrasone Reinigers voor het reinigen van afdruk lepels waar ook weer speciale Lepelhouders verkrijgbaar voor zijn.

accessoires lepel tand

  • Garagebedrijven maken gebruik van fijnmazige zeefjes voor het reinigen van Carburateur onderdeeltjes zoals sproeiers en om hele kleine onderdeeltjes niet kwijt te raken in het Ultrasoonbad .

 

accessoires inzetkorf fijnmazig zeefje

  • Voor alle voorkomende Ultrasoon Toepassingen zijn dus bijpassende Accessoires verkrijgbaar, contacteer ons voor het juiste advies van uw Ultrasone Reiniger Toebehoren als u twijfelt wat u het beste kan gebruiken , we helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste accessoires voor in uw Ultrasoon Reiniger !